Ти менi приснилася..

Светлана Камышная
(Пам'яті Нiночки присвячене)
 
Мені приснилося що ти жива,
Я так зраділа, що була ти поруч,
Та тільки ночі, то були дива,
Вони бентежать, щось завжди пророчать.
Мені приснилася! - І що то був за сон?!..
Звичайно він добро прийшов віщати,
Співала дружба наша в унісон,
Була ти подруга мені, сестра і мати.
Ти увісні прийшла, щоб сповістить,
Щоб не тривожилась, все добре має бути,
Ти навіть в темряві умієш присвітить,
Тебе не можу в доброті твоїй забути!