МУЗА

Виктория 75
 

МУЗА  у пошуках  все   мандрувала.
Сталося так, що вона заблукала.
Може  з небес  простелилась дорога?!
Певно, то була  вказівка від  БОГА!

Ніжно, грайливо торкнулась до мене!
Подих відчула  її незбагненний!
Так несподівано,я не чекала!
Навіть і гадки про неї не мала!

…Згодом, пізніше, змирилась  наразі.
Стали цікаві  з’являтися фрази.
Вірші  зростають у праці й натхненні.
Музою  послане  Благословення!

                29.01.2018













29.01.2018