Склероз

Виктор Зиновьев
Що таке склероз? - питає
Синок свого тата.
Це коли все забуваєш
Й не можеш згадати.
Тепер ясно - той говорить,
Чом кож
ного разу
Моя бабця вимовляє
Одну і ту ж фразу.
Як прийду, а вона каже:
«Ой, ти ж, моя нене,
Чий це хлопчик такий гарний
Знов прийшов до мене"