Ерудит

Поэт Закарпатья Василий Галас
* На фото библиотекар библиотеки
  Закарпатського села Ждениєво
  Надія Гаврилівна Ковач.

Не дивлюся телевізор -
бо від нього стільки лих.
Не маленький - розумію,
він тепер не для малих.
Там тепер у час дитячий
що завгодно - не казки,
все що нерви тата й мами
розбиває на друзки.
Ерудит  - піду читати.
Лампа. Зорі. Ліхтарі.
На одну з книжок мудрішим
я прокинусь на зорі.

Січень 2018