Коли

Мокренко Хром Олег
Коли життя лишає світлі епізоди
Коли в душі без зимної погоди
Коли насняться очі дуже рідні
Коли все в почуттях й вишневім цвіті
Коли обох на ранок будить сонце
Коли воно лоскоче крізь віконце
Коли довіра більше значить
Коли є сили все пробачить
Коли ти мариш отими очима
Коли наче крила ростуть за плечима
Коли у грудях щось на вибух схоже
Коли ти не їсти , ні пити не можеш
Коли...
Коли це настане в тобі
ти  впізнаєш ...
Це дуже світле почуття
інакше не буває ...