Ненька

Анатолий Клетёнкин
ненька ты Ненька,
                Когда-то,
                Цветущая
Злая,
      Тебя,
                сокрушила Борьба
Раньше
           была Ты,
                такая Поющая...
Стоны теперь,
              Вот,
                такая Судьба.