Некольорово

Поэт Закарпатья Василий Галас
* На фото ужгородське
  кафе "Ніредьгаза" у 80-ті.
 

Передивляюсь
я знімки ретро...
Які зелені
були міста!..
Які на клумбах
цвіли троянди!..
Тепер жахливо
земля пуста.
Казковий спокій
на знімках ретро.
Сумна, на нервах,
моя рідня.
Щоб їм новини
були хороші -
на жаль немає
такого дня.
Якесь опале
життя доросле,
некольорове
і не цвіте -
не як на знімках
старих веселе.
...Щось відбулося
не так, не те...

Січень 2018