Непередбачене кохання

Юрий Ильичёв
 Непередбачене кохання
 з'явилося з твоїм обличчям...
 Мені від Бога покарання,
 чи він до раю мене кличе?
 
 Це нагорода, чи то кара?
 Чи буде щастя в цій любові?
 Літае світом ця примара
 та жертви вибирае нові.

 Твоім обличчем я милуюсь
 та ніжним голоса звучанням.
 Твоі долоні я цілую...
 Непередбачене кохання!
 24.02.12р.