Нашi дороги

Ангелина Длинка
Ведуть дороги праведні,
ведуть дороги істини,
у тихі води з Господом життя,
дитино моя милая,
дитино моя славная,
тебе чекає світле майбуття.
Рости дитя, мужній дитя,
у світ ясний ступай, дитя,
та знай, що ця дорога не проста.
З Надією живи, дитя,
і з Вірою живи, дитя,
з Любов"ю нескінченною Христа.
Хай згине сила вражая,
хай згине сила чoрная,
та, що плела тернового вінця,
Ісусова доріженька,
омита кров"ю праведной,
дорогу нам відкрила до Отця.
Направ, мій Отче, ніженьки,
синів своїх і донечoк,
Пречиста Мати, діточок зустрінь,
від холоду і голоду,
і врага злого погляду,
Покров Святий на діточок накинь...
2000Р.