Матусi - присвячую

Огонёк Донбасса
Матінко рідна, як же без тебе?
Кожного дня дивлюсь я на небо.
Може побачу милую квітку,
або почую радісну звістку.
Як же без тебе, моя рідненька?
Тяжко на серці, ти дорогенька,
Чому лишила свою дитину?
До тебе, мамо, мріями лину.
Хто мене стріне і хто проводить?
Сонце без тебе на небі сходить.
До кого ж, мамо,я прихилюся?
За тебе рідна щодня молюся.
Думка про тебе крає серденько,
може почуєш, милая ненько.
Хмаркою в небо ти полетіла,
тебе не бачу, матінко мила.
Вірю, Господь дав тобі крила,
і до Небес ти на них полетіла.
Там ти зустріла милу родину-
тата, бабусю,всіх хто покинув
рідную Землю,світ цей квітучий.
Мамо, я знову стою на кручі.
З неї на небо пильно дивлюсь,
Мамо, за тебе знову молюсь.
Дай же пораду: - Як мені жити?
Щоб з тої кручі вниз не злетіти.