Рик1ин к1валяй, вичин к1вализ!

Гулья Мисриханова
 Зун дидеди рик1ин к1валяй
Вичин к1вализ акъуднай.
Чилел  эциг  тийиз гъиляй
Чими тандив агуднай!

Гьазурнавай михьи хура
Нек1едикай булахар.
Дидедин ширин нек1еди
Авунай зу уяхар!

Зал дидедин къилихрини
Яваш-яваш гьужумнай
Иви хьана зи бедендик
Дидедин-ч1ал кужумнай!


Гьак1 тирвиляй ингье къе зу
Зи дидедиз ухшар я,
Ч1ални къилих, заз дидедлай
Амукьнавай  ярчар  я.