Дидедин буйругъ

Гулья Мисриханова
 Алад бала, недай фу на
Хьурай , анжах гьалалди!
 Буйругъ ганай дидеди заз
Вичин хайи ч1алалди.

 Зун физва , уьмуьрдин рекьиз
Гьалал зегьмет жагъуриз.
Сагърай диде , алакьай заз ,
И къени рехъ къалуриз.

 Къванер авай четин рекьи
Къалгъанрив зун гатанай.
Ватандин къадир чириз заз
Писни -хъсан лагьанай

Вичин ериндал дидеди
Ч1ал , захъ галаз ракъурнай .
Заз ак1 жеда, хайи ч1ала
Зун виридав рахурнай!