Твоя Душа Моя Душа

Катерина Жебровська
Твоя Душа… Моя Душа…
Вітання…
Твоє Життя… Моє Життя…
Пізнання…

Одна Земля… Одна Вода…
Дороги…
Одна Небесна чистота…
Пороги…

Твоя рука… Моя рука…
Сплетіння…
Твоя Весна… Моя Весна…
Цвітіння…

Один Вогонь… Один покон…
Вростання…
Один, прожитий спільно, сон…
Єднання…

Твоя рілля… Моя рілля…
Обжинки…
Твоє буття… Моє буття…
Краплинки…

Одне руно… Одне вікно…
Чекання…
Одне крізь Долі полотно…
Прощання…

Твоє крило… Моє крило…
Торкання…
Твоя Любов… Моя Любов…
Злітання…

Одне зело… Одне тепло…
Коріння…
Одне малесеньке зерно…
Прозріння…

30.01.2018