Орис

Росен Русев
   ОРИС
Любовта ли е трудна, или аз прокълнат
неуместен съм винаги в нещо.
Всяка пътека, по която вървя,
винаги завършва със грешка.

Все така ми върви в този живот,
явно така съм орисан.
Вече свиквам с тъжната мисъл ...
Около мен толкова мното любов,
 но за мене я няма...
писал - не писал...

А Бог, или живот все едно,
така е написано,
раждаме се, пилеем живот
и накраяя с последна искрица любов,
от живота неволно си тръгваме.