Търсих те

Росен Русев
       ТЪРСИХ ТЕ...
   Автор:  Росен  Русев

Търсих те.
В имагинерни пространства се вмъквах.
Под квадрати или кубове да те открия..
Търсих те.
Всички познати планети обходих.
Звездните купове вредом проходих.
По първородни звезди, квазари, пулсари.
Вселената тъмна пребродих.
В минало, в бъдеще,
брод към теб не намерих.
Загубих се, в този свят необятен.
И те изгубих ...
Щом те потърсих,
А на Земята те няма...