Куды ж пак виз катыца...

Васыль Брыль-Кобзар
А! ожылы ж мышы с капельницы

Ітак, народ всё панямшыс?
Да. А то как жэ?
І вот вжэ товарышы
Бастують з навальнымы.

Москва пудпаляна зразу жэ!
Оj-аj! А-я-яj як сь!..
Но мы ны счытаемо,
Шо выборы будуть ныправільны.

Вот, віш ты, зюгановцы:
Правду ны роскупають вжэ!
А кым то проплачана
Вашая пропаганда там?

Оj-яj! Ты ш бачытэ:
Квартіркы ж у нас отобрал аж
Во тоj во Павылко,
Шо гэтак вам роспынаеца.

І вот ужэ Катічка...катіцца j катіцца:
Хватыть вам іздеватыся
Хішныкы вы заквакаскые!

Главное, шо выступае шэ
О та пацаночка
І матамы, і бляхамы
Хамыj усех обЕваХвае!

Господі міj вседержавныj князь!
Да как это ты допускаеш как?!
Хають жэ тэбэ все рашэны.
А ты а ны в jіх гвардіjку сь.

О! так вона ж кран во даж
Прыступніком назвала у раз:
Ты чё там розвальваеш,
Балда ты, гых, окаянная?!

Скількы ж мы будэм смыятыса
З мохренкыj зе j прам-такы?
Ілі вам так наравыца
Всеросіjска сумЯтіца?

Да, ну! Брось ты, Вацкыль, хэ!
Как это – нітэрвЮ браты в маск.
Вот – крычеть жэ: даj батюшцы
Хоть бысплатнэj смытаночкы.

...і крутіца небо ажны во з
З возыком окаянных твар