Пiсенька про братика -песня-девочковая-

Поэт Закарпатья Василий Галас
* Рекомендую.
  Великолепная песенка для дошкольниц
  и девочек младшего школьного возраста.
  Гениальное.

Беру мала за руку
я братика в путі.
І - доручаю брату
я гудзики оті...
Його відповідальним
вважаю за взуття.
Моє таке-то з братом
сестриччине життя!..

Мала пустую - братик
уваги не дає.
Панаму і хустину
мені він подає.
Навчає - що я можу
і що мені не слід.
...Дрібничка поміж нами -
якихось кілька літ...

Іду - втомились ніжки:
скакала досхочу.
Я вередую - брату
на руки я хочу.
На дві я виростаю
одразу голови...
Як мій - і ви б хотіли
такого брата ви!..

Січень 2018