Зимова казка!

Юлия Коваль Мешковская
Зимова казка огортає місто,
Святкові будні і святкові вихідні,
І на ялинці кожній із прикрас намисто,
І всі щасливі та веселі у ці дні.

Пухкенький сніг припорошив домівки,
Подарував біленькі шубки селам і містам,
Зима дає усім невидимі путівки,
В країну Новорічних мрій,де кожен вірить чудесам.

У ці чудові дні наповнені любов'ю,
Нам треба пригортати тих,хто поруч є,
Бо лиш в серця огорнені любов'ю,
Приходить щастя й свято настає!