Дерева також бачать сни

Виктория Гребенюк Роженкова
Дерева також бачать сни
Весняні, літні, та зимові.
Бо схожі на людей вони,
І на своїй шепочуть мові...

Малі, високі і не дуже,
І від природи різні всі...
Ти помилуйся ними, друже
Торкнись листочків у росі.

Постій тихенько і не рухай,
Бо ранок в них-це час розмов...
Ти нагостри швиденько вуха,
Вони воркують про любов!

Он вільха кленові шепоче,
Що бачила у сні лелеку.
Що обійняти клена хоче,
Але він неї він далеко...

Ось, ясен розважа ялину,
Своя ідилія у них...
І вітами до неї лине,
У поцілунках чарівних!

А дуб осиці молодій,
Всміхнувся чемно й любо...
Приємно дуже кралі цій,
Бо йдуть вони до шлюбу!
28 01 2018 р
Вікторія Р