Ритми Життя

Ключник Олег
Ото ж біжи, - не слухайся нікого,
Тримай то найдорожче, що вже є!
Повір – Життя, не тільки та дорога,
Воно – найкраще марення твоє!

Коли захочеш ти перепочити,
Всі почуття поставиш на повтор!
Що знову жити, так, як далі мусиш жити,
Бо перетнеш ти негаразд бугор!

Життя – спираль – і безкінечне коло,
Ти безперечно маєш знать,
Бо  маєш Бога, – за плечем – янгола,
А роки – миготять, - вони біжать!

Ріка Життя біжить і дуже швидко плине
То має плесо, - берега круті,
Ти не сумуй, що все так швидко мине –
Бо так життя багато - у Житті!


Січень 2018