Эмили Дикинсон - Fr1062-J932 My best Acquaintances

Саша Казаков
Из всех Знакомых ближе те
С кем не было Бесед -
Я не груба для Звёзд что Нам
За годом год льют Свет -
И пусть на Звёздный их Призыв
Ответить не смогла -
Мой постоянный  - Чудо - Взгляд
Достаточен сполна.

Emily Dickinson. J932

My best Acquaintances are those
With Whom I spoke no Word -
The Stars that stated come to Town
Esteemed Me never rude
Although to their Celestial Call
I failed to make reply -
My constant -reverential Face
Sufficient Courtesy