351. Прив тання!

Людмила Мадзур Анатольевна
     Вірш Вітрук Валентини К.
           ПРИВІТАННЯ!
Дякувать Богу, що Ви родина!
І що з'явилась мала дитина!
Хай Ваша доня Буде щаслива!
Сама здорова й сама вродлива!
    Хай сяє сонечко усюди!
    Хай Нею раді будуть всі люди!
    Вам нехай щасття буде від Неї!
    Бо Ви для неї саме святеє!
Хай проживе Вона цілих 100 років!
Щоб Ви не мали з нею мороки.
Хай роки Ваші повняться квітом!
щоб Ви раділи за своїх діток!
    Миру! Здобутку! Здоров'я міцного!
    Самого кращого і дорогого!
    Чистого неба над головою!
    Хай усі біди підуть з водою!
15.04.15р.