350. Внукам!

Людмила Мадзур Анатольевна
      Вірш Вітрук Валентини К.
            Внукам!
Я люблю Вас внучата!
Милі хлопці й дівчата!
Ви хороші й красиві!
Ви здорові й щасливі
Серцю моєму любі,
що батьки Ваші в шлюбі.
Вас родили й зростили,
нічого не жаліли.
Ні не доспаних ночей,
ні заплаканих очей.
Тож зростайте щасливі,
і ласкаві і милі.
Щоб Вас доля любила.
І давала Вам сили,
В цьому світі щасливо всім жити.
І творити й робити,
своїх рідних любити.
І в біді нікого не лишити.
06.01.12р.