Життя земне...

Вира Украинка
Життя земне так рідко різнобарвне
Переважають більше темні кольори,
Душа бажає радості не марно,
Тож Бог створив тебе для кращої пори.

Коли вирують через край турботи
Запам’ятай: не завжди буде так в житті
Хай ваблять тебе вічності красоти
Полегшення від Господа прийде тоді.

Навчишся більше Богу довіряти
Коли тривоги будуть у житті твоїм,
Людей не будеш в горі докорять
А тільки співчувати зможеш серцем всім.

Коли життя закінчиться тривожне
У вічність перейдуть щасливі тільки дні
І зрозумієш ти, що в небі можна
Співати вічно Богу радості пісні.

©Віра Українка