Ялинки

Раиса Клименко
Стоять стрункі ялинки
В сріблястих пелеринках.
Між ними дві стежинки
Кудись собі біжать.
А з неба мов перлинки,
Хоч відкривай світлинки,
Замріяні сніжинки
В останній путь летять.