Латинь у переказ1 д1да Панаса

Георгий Машинец -2
115.Po;tae nascuntur, orat;res fiunt.

Поэтами рождаются, ораторами становятся.

 Якщо чекати, що вони самі зуміють написати щось без помилок, то ви в  прольоті.
Але ж, як на трибуну вилізуть, то їх не зупинити, квакають, як жаби на  болоті.