Последно

Росен Русев
       ПОСЛЕДНО
Автор:  Росен  Русев               

Едно и също.
Мъничко мъгла
и прах на другия в очите.
Ръце, слова, оголени и груби.
Ръката търси другата  ръка
и без да разбера,
оказа се душата си изгубих.
А всяка вечер
във мечтите си
постилах си легло за двама.
Сега, дори и без мечти,
щом няма ги очите,
няма истини
и любовта я няма