Слово

Инесса Завялова
Cлово
Слово як роса, слово – чистота!
Сенс життєвий, доброта!
Льеться щедрою красою!
Льеться тихою журбою!
Світлим жайворонком святого неба!
Джерелом тепла!
Добре слово так корисне!
Воно наче лікар вчасний!
Слово мудре – серце лічить!
Слово співчутливе до душі горнеться!
Пам’ятайте, світла думка
Теж слова!
Позитивно мисліть чаще, краще!
Говоріть слова щасливі вчасно!
В тишині словами теж мовчіть:
Щоб родина жила краще!
Щоб жило щасливе щастя
Коло діток, коло внуків, біля мудрих батьків!
Пам’ятайте!
Говоріть слова прекрасні!
 Нехай доволі  буде щастя!