З днем народження, витаю!

Николай Андриец
       *   *   *
З днем народження,вітаю!
Тебе моя Сестро,
Жити довго нарікаю,
Без журби у серці.

Нехай буде тобі старість,
Дитяча забава,
Щоб в онуках - батька, матір,
Та й себе пізнала.

З днем народження, вітаю!
Тебе моя Сестро...

21.01.2018рік.