Як пост льне

Ерофей Войд
В вечірньому
музичному тріпі
я кульгаю
про тебе роздумуючи
в абсолютній незгоді
із ситуаціями
що випадають
дедалі важчими
ніби погляди
в спорожнілі й темні
дверні пройоми
залишаю пособі
сліди від фарби
слова на стінах
думки скуйовджені
як постільне
де ми були
де не змогли заснути
коли відчували задуху
зимньої ночі
залишаю спогади
незнаючи
де із них справжні
з тобою
я засинаю щоночі
та чи насправді