На кого жалоби складаю

Вера Деревьянко
вірші мої фактично про життя
 про пройдені уже давно путя
 про почуття
 що залишають справи
 на все в душі  життя
 я свідок перед Богом
 БО Я ЙОГО ДИТЯ
А БОГ Я ТОЧНО ЗНАЮ
І Є МОЄ ЖИТТЯ