Бизин яратгъан

Адилгерей Минатуллаев
Аллагь неге бу дюньягъа,
Бизин дослар яратгъан.
Эки сюйген яшав ёлда,
Сююв ожакъ къурмагъа.

Гьюрмет этип уллулагъа.
Гиччилени аявлап.
Яратгъанны абурлама,
Ислам динни яратма.

Абур, гьюрмет айланагъа,
Сабурлукъ сал юрекге.
Динни ишге сайламагъа,
Азиз дослар герекмей.

Тюрлю тюрлю суратларда,
Кагъызлар да гелеген.
Иман къуруй булакълардай,
Тюзсюзлюклер елеген.