Неумолимость

Александр Шевченко 62
Неумолимо жизни истеченье,
И не замедлить времени полет
На миг, на краткое мгновенье,
Узнать, что впереди нас ждет...

А завтра будет все точь в точь-
Луны сиянье, солнца свет,
День неизбежно сменит ночь,
Неважно есть мы, или нет...

----------------------------

Стрімко життя ріка біжить,
Не зупинити плину час
На одну, хоч коротку мить,
Та взнати, що чекає нас...

Завтра прийде невідворотньо, 
Дня світло змінить ніч пітьми,
Як вчора  буде все сьогодні,
І неважливо, чи є в світі ми... 

25-01-18.