Ты не пазнаеш...

Татьяна Борисова 11
Ты не пазнаеш
майго болю-
яго надзейна захаваю.
Увесь-увесь вазьму
з сабою.
Я моцная і я стрываю.
Ты не пазнаеш
майго болю-
табой ён мне аддан
адзінай.
А ты?
Ты пі віно свабоды
і будзь шчаслівы.