Запiзнiле каяття

Перевесло
Любітеся,кохайтеся,
Цінуйте кожну мить!
Лише в любов не грайтеся,
Бо серце не простить!

Чи знаєте як болісно,
Серденько в грудях мається?
Коли воно покинуте,
Сльозами обливається!

Якщо ж похизувалися,
З кохання познущалися!
Вважайте що із долею,
Своєю попрощалися!

Бо по суду Всевишнього,
Нічого не минається!
Тобою заподіяне,
До тебе й повертається!

І увірвавшись у життя ,
Закон по справедливості,
Підніме пізнє каяття,
У муках неможливості!

24. 01.2018р.