Христу присвячене життя

Вира Украинка
Христу присвячене життя-
Знаменна світла дата.
Минуле йде у небуття-
Нове життя почате.

Вітає церква, друзі всі,
Лунають щирі вірші:
Крізь всі незгоди пронеси
Душі святе затишшя.

Хай буде спокій день при дні,
Хай Бог іде з тобою,
Нехай звучать в душі пісні,
А мир тече рікою.

Постійно переможцем будь
З спокусами в двобої,
А з Богом стане легша путь
До вічного спокою.

©Віра Українка