Я!! кохаю наяву...

Михаил Романюк Одесса
Я її кохаю наяву й уві сні,
І не уявляю без неї ції дні,
Моє кохання все навколо крає,
Коли мій зор на неї не лягає.
Коли вдихаю я її у груди,
Аж пелюстки ворушаться в троянд,
То підіймаються мої ті мури,
Що діаманти в мене аж дрижат.