Гiмн Днiстра

Михаил Романюк Одесса
Ти линь, Дністер - живий ОргАн,
З твоїх джерел скрізь сущих,
З глибінь життя пари, Орлан,
Співай в струмках цілющих.

Пртоки, єрики і ліс,
Кохання ллють у срібло,
І пестять хвильками до сліз,
Твоє одвічне гирло.