II Явлення однорогiв

Наталка Змиивна
Вона:
- Чуєш голос цей -
Квиління чайок?
О, який тут був
Гарячий пісок...
Вийшли з хвиль вони
Просто в мої сни
І твої пісні.

Він:
- Розкажи казку океанським хвилям
Про єдинорогів, дивних білопінних.
Розкажи, як вони свою долю змінили,
І у сонця пірнули полум’яну перлину.

Приспів:
Подаруй мені крила,
Подаруй мені волю,
Забери чарівну й нищівну мою силу,
Забери мою солону й гірку долю.

Він:
Розкажи мені,
Розкажи мені,
Розкажи мені про однорогів із солоними, мов море очима,
Із зеленими, мов море очима,
Із глибокими, мов море очима...
Скажи... розкажи

Приспів:
Подаруй мені крила,
Подаруй мені волю,
Забери чарівну й нищівну мою силу,
Забери мою солону й гірку долю.

22.01.18