Розумниця

Поэт Закарпатья Василий Галас
Цю вимовляю твердо,
оця собі м'яка...
Я літери завчила -
котра вона яка.

Мізкує без упину
розумна голова.
Побачите - я завтра
складатиму слова.

Ну а тоді - читати
я спробую і край.
Мала присуну книжку -
присуну небокрай...

Січень 2018