Ворони

Огонёк Донбасса
Чорні ворони кружляють.
В очі смерті зазирають...

В небі ворон чорний кряче,
Вітер виє у степу.
На могилі жінка плаче,
Сльози капають в траву.
Що віщує птах цей дикий?
Він віщує не любов,
і не вечір літній, тихий.
Він віщує смерть і кров.
Юні, ось такі солдати,
як оцей, що в землю ліг,
Гонять ворога від хати,
і  не пустять на поріг.