Iзра! ль, ти мов Укра! но

Михаил Романюк Одесса
Зорінням ясно бачили очі мої,
Коли в сновидах Ізраїль.
Коли б Тур - гора на Україні взросла,
Мойсей розбив би скрижалі?
О Ізраїль, ти мов Україно,
Сенс - перехрестя світів,
Коли б тебе не обрав Егова,
Якого лиця ти мав би.
Твої скарби ніхто не вкраде,
Щоб серця вічно у них скрадати,
Й весь час тобі Госполь надає,
Благословіння й благословляти.