37. Земля свою вiсь покрутuла i знову весна прuлет

Ганна Горбатюк
Земля свою вісь покрутила
І знову весна прилетіла,
А сонце ще вище піднялось
Та все навкруги помінялось
           2
І птахи так дуже зраділи,
Одні з далека прилетіли
Тепер будуть разом вони
Радіти приходу весни
           3
В них їжі буде вже багато,
Не довго прийдеться шукати,
Та як вони гарно співають!
Так свого Творця величають!
           4
Він знає потреби їх всі,
Ніколи не лишить в біді.
За кожного добре подбає,
То й пташка Творця свого знає!
           5
Ожили дерева, квітки,
Розквітли так гарно вони,
Між ними вітрець легкий носить
І запах приємний доносить.
           6
А в лісі така вже краса!
Радіє й сміється душа!
І хочеться бігти, кричати
І хочеться дуже співати:
           7
Хвала Тобі, Боже, хвала!
За дивні Твої чудеса!
Лети, моя пісне, лети!
ДО СИНІХ НЕБЕС ДОЛЕТИ!

             20.03.2017.