уже я тут

Вера Деревьянко 2
 уже я тут
 достатньо грошей
дні тепленькі і хороші
 уже я тут
купаюсь в щасті
ходить стороною біль нещастя
що чекає мою душу
чому боюся і ховатись мушу
переборюю печаль
дуже страшно жити
і душу людську жаль
тіла людські то  закопають
 аот  дУші що із ними далі  буде
 не всі люди правду  знають
 вічно в космосі вони літають
що   там  ДУШІ відчувають
до нас знання не долітають