Без веры и село помрёт...

Николай Липов 2
    на украинском языке

Гарна була церква
Посеред села,
Та радянська влада
Хрест з неї знесла.

Комору влаштували
Для сільських потреб,
Віру обміняла
На колгоспний серп.

Доброти не стало
В душах у селян
І гріха не мало
Наробив той стан.

Лиш з душею в вірі
В нас воно живе,
А якщо в зневірі,
То село помре !

а фото: комора в колишній церкві с.Чернятинці,
Хмельникского р-ну Вінницької обл.
Зараз в селі фермери побудували нову
церкву.