Быць пiсьменнiкам я мару

Игорь Романовский
I быць пiсьменнiкам я мару,
Каб вершы складные пiсаць,
Каб усе людзi на ўсiм свеце,
Мае вершы маглi прачытаць.

Напiшу пра каханне, прыроду,
Напiшу пра матулю сваю,
Хай мяне дзе-нiбудзь надрукуюць,
Хай ацэняць працу маю.

Лiстапад 2012 год