одиночество

Аристократ Ка
Хочеться пити червоне вино
і прокидатися разом з тобою
пити безжально, та хоч би й на зло!
страшніше самотності немає нічого
Хочеться міцно триматись за руки
і запивати розлуку кавою
мене не цікавить- добро ти чи зло
я просто любила тебе до нестями
Хочу зустріти тебе десь спонтанно
і червоніти, відводити очі
може якби не ці прокляті ночі
я би тебе не потребувала
Серце гаряче
розум спокійний
я вся тримаю себе у лещатах
дні пролітають на коліщатах
хоч би відчути-
бо крига не тане давно
Страшно -не зрада!
страшно- самотність
Бо ви хоч маєте солодкі ночі
мої заплакані солоні очі
навіть пройдешні не цілували
Осінню важко -
найбільше самотнім
все що лишається
в'язані светри
я зберігаю тепло у конвертах
щоб відігнати холодних ночей.