***

Аристократ Ка
Осінні висновки печальні
останні домішки тепла
в твоїх долонях. Як банально
Це більш ніж треба ,щоб жила
Моя зимова дивна квітка,
що так чекає на весну
на пристрасні палкі обійми
коли вже буде не до сну..
Вона закінчиться ця осінь
зима прийде все замете
твоє тепло в моїм волоссі
весною серце зацвіте.
Почнеться квітень
буде казка
і десь співають солов'ї
ти дивишся мені у очі
я згадую осінні дні