В барвах сiрих тоне свiт

Максим Письменный 2
В барвах сірих тоне світ,
Вечір завітав до хати,
Та яскравий мрій політ
Сірості не подолати.
Небокрай горить вогнем,
Перша зірка з неба світить,
З вітром мрією пірнем
В облака, що наче квіти
Розпустили пелюстки
В теплих сонячних долонях.
Миті Вічності ріки
Сердце спокоєм наповнять.