Н. Савченко

Михаил Романюк Одесса
Надія Савченко може сказати те, що не скаже не одна Надія на усій Україні. Господь випробовує Надію війною, тюрмою, а зараз мабуть грошима. Чому політики, державні діячі України: А.Яценюк, Ю.Тимошенко, та інші, маючи велике бажання, амбітність, неймовірні повноваження, не можуть зайняти цей найвищий пост в Українській державі, я навмисно написав "зайняти", тому що вони його дуже давно приміряють до своеї харизми, неймовірно давно тримаються біля його зоріння, роблять усе, щоб проміння Української булави освітлювало їх обличчя і ось-ось вже вони тримають у своїх руках ту старовинну Українську булаву, складають присягу на біблії перед усім Українським парламентом і усім Українським народом, а Господь ставить президента України іншого. Вони падають і себе посипають попілом, піднімаються і знову йдуть тим самим шляхом до президенства яким йшли до цього. Чому все життя іти до президенства і ніколи не стати президентом Української держави?, а тут одне гасло (Бандиди будуть сидіти в тюрмах) і людина вже президент України? Що це? Розумна людина? Щаслива людина? Відповідь одна - це доля! скажете Ви, Ні! я Вам скажу - це помилка! Це є Ваша помилка шановні політики! Помилка -  це є Ваш шлях до президенства, чим блище Ви до булави, тим недосяжніше вона до Вас!!